×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

SKTF på scoutläger och havskappsegling

2011-07-29, Tidningenvision.se

När all världens scouter är i Kristianstad bjuder SKTF dit även sina medlemmar. SKTF finns också på plats på världens största havskappsegling i Halmstad i nästa vecka.

I Kristianstad befinner sig nu cirka 35 000 scoutungdomar från hela världen på läger, World Scout Jamboree. SKTFs Kristianstadsavdelning har tagit tillfället i akt att bjuda in medlemmarna på guidade bussturer i området.

– Vi ville göra något för våra medlemmar och tyckte att en sådan här fantastisk grej händer bara en gång i livet. Scoutrörelsen jobbar dessutom mycket för samma mål som facket med gemenskap och solidaritet, säger Carina Sickeldal, ordförande i Kristianstadsavdelningen och själv scout en gång i tiden.

SKTF dyker upp även i nästa veckas Tall Ship Race, världens största havskappsegling för ungdomar med målgång i Halmstad. Där kommer SKTF Halmstad att ha ett tält på kajen för att prata om facket och kollektivavtal. Det blir också frågesport vid tältet. Hela kappseglingsevenemanget räknar med minst 300 000 besökare.
 
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum