×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Nya åtal väntas i muthärvan i Göteborg

2011-07-21, Tidningenvision.se

Den stora korruptionsskandalen i Göteborg växer. Nu åtalas en före detta chef på stadens Lokalförvaltningen, misstänkt för mutbrott.

Det var för ett år sedan som de första avslöjandena om mutor och bestickning i Göteborg stad gjordes.  Sedan dess har skandalen, där olika förvaltningar har varit inblandande, svällt.

Och nu åtalas alltså en tidigare anställd i stadens Lokalförvaltning, misstänkt för mutbrott, och en tidigare platschef på byggföretaget NCC, misstänkt för bestickning, uppger Sveriges Radio Göteborg.

Statsåklagare Nils-Eric Schultz säger till radion att NCC-chefen har sett till att byggjobb har utförts hos två anhöriga till den kommunanställde när byggarbetarna egentligen skulle ha jobbat på annat håll.

Storleken på mutan handlar om nästan 20 000 kronor. De misstänkta nekar dock till brott.

Efter semestern kommer Nils-Eric Schultz att väcka åtal i ytterligare två fall i Göteborg som rör korruption och eventuellt även trolöshet mot huvudman. Det handlar då om två personer som har jobbat på bostadsföretaget Poseidon, som ägs av Göteborgs stad, och två personer på företagssidan.
 
 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum