×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Anställds uttalande om Norge upprör

2011-07-26, Tidningenvision.se

En anställd inom omsorgsförvaltningen i Borlänge kommun har bland annat skrivit på Facebook ”Jag fäller ingen tår över att röda människor har dött”. Hans uttalanden om Norgekatastrofen har upprört både kollegor och chefer.

Det var i lördags som mannen skrev kommentaren. När han blev ifrågasatt på sajten ska han också ha skrivit ”Ser ni bara på de negativa delarna av det som hänt? Tänk på vad många jobb som skapats på grund av det här”.  

Barbro Hietala-Nordlund, ordförande i omsorgsstyrelsen säger till Sveriges Radio P4 Dalarna att hon är förtvivlad över uttalandet men att hon pratat med mannen, som nu ångrar sig.

-Han ringde upp mig och var ångerfull. Jag ställde frågan om den värdegrund vi har inom Borlänge kommun och han sa att han ställer upp på det, säger hon till radiokanalen.

Personalavdelningen kommer att prata vidare med mannen.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum