×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Samma taxa trots vattenparasit

2011-02-16, Tidningenvision.se

Det blir ingen sänkt vattenavgift för Östersundsborna som kompensation för den vattenparasit som under vintern gett tusentals människor magsjuka. Det väntas kommunstyrelsen besluta i morgon.

Det är kommunledningens tjänstemän som kommit fram till att vattentaxan bör vara oförändrad. Ett skäl är att sänkt avgift ändå skulle få betalas av kommuninvånarna på något annat sätt, uppger Östersunds-Posten.

-Det finns ingen juridisk grund för att pruta på vattenavgiften, säger kommundirektör Bengt Marsh till tidningen.

Dock är det inte uteslutet att privatpersoner och företag som krävt skadestånd för skador som det otjänliga vattnet skapat kan komma att få ersättning.

Kommunalrådet AnnSofie Andersson (S) tycker att förslaget om oförändrad vattentaxa är det rätta, vilket innebär att tjänstemännens förslag sannolikt kommer att antas av kommunstyrelsen vid sammanträdet i morgon, den 17 februari.

Per Jernberg

per.jernberg@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum