×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Nej till vargfritt Härjedalen

2011-02-10, Tidningenvision.se

Vargen är fortfarande välkommen i Härjedalen. Svegs kommunfullmäktige säger nej till förslaget om vargförbud, som kommunstyrelsen tidigare sagt ja till.

Medborgarförslaget om vargförbud i länet har skrivits under av 1 100 invånare som menar att många lokala djurägare riskerar att bli tvungna att avveckla sin verksamhet på grund av vargen. En oenig kommunstyrelse har tidigare klubbat igenom förslaget.

Men i går röstade Svegs kommunfullmäktige emot, skriver Östersunds-Posten.

– Ett kommunalt vargförbud är bara politisk hawaiihockey, sade Lars-Gunnar Nordlander (S), en av de ledamöter som röstade nej, eftersom han inte tycker att vargförbud är en kommunal fråga.

Ja-sägarna menar att det visst är en kommunal angelägenhet.

– Det här är en näringslivsfråga och kommunen ska ta beslut i näringslivsfrågor, menade Anders Häggkvist (C) som valde att stödja medborgarförslaget.

Nordanstigs kommun har tidigare röstat ja till vargförbud, men beslutet har därefter rivits upp av förvaltningsrätten.

Karin Warne

karin.warne@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum