×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Miljöförvaltning varnar för falska inspektörer

2011-02-21, Tidningenvision.se

Miljöförvaltningen i Göteborg varnar för personer som uppger sig vara miljökontrollanter och skickar falska fakturor.

Bland annat har två bilverkstäder fått besök av en person som uppgav sig vara miljökontrollant, skriver Göteborgs stads webbtidning Vårt Göteborg.

- Vi gick runt här i 15-20 minuter. Han verkade lite stressad, men det var först när fakturan kom som jag förstod att det var något som inte stämde, säger Farzad Moulaiyan på RoBo Bilservice som nu polisanmält händelsen, till tidningen.

Polisen har hittills fått kännedom om två fakturor som uppgår till 1500 respektive 1750 kronor. Dessutom hotar avsändaren med en straffavgift på 5 000 kronor om inte brister som påtalats efter ”inspektionen” rättas till.

Miljöförvaltningen varnar nu för falska inspektörer och uppmanar alla som misstänker något skumt att kräva legitimation.

–Man har förstås uppfattat den här personen som en representant för miljöförvaltningen. Det ingår visserligen i vårt uppdrag att göra oanmälda tillsynsbesök, men en inspektör som kommer från oss kan alltid legitimera sig, säger Ann Lundström på avdelningen för miljötillsyn, till Vårt Göteborg.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum