×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Laholms kommun anmäler inte hot

2011-02-22, Tidningenvision.se

När det blev känt att flyktingar i Laholm får ekonomisk hjälp med körkort riktades hot mot kommunens integrationssamordnare. Kommunen kommer dock inte att polisanmäla saken.

Nyligen berättade Radio Halland om ett arbetsmarknadsprojekt i Laholm där nyanlända flyktingar får hjälp att ta körkort.

I inslaget beskrivs projektet som lyckat, men vissa har uppenbarligen blivit provocerade. De kritiska personerna har gått till angrepp mot bland andra kommunens integrationssamordnare och uttryckt sig hotfullt på olika nätforum.

Kritikerna har även hört av sig med kränkande mejl och telefonsamtal till andra tjänstemän och politiker. Enligt kommunchefen Nils Danred, som själv har utsatts för hot, kommer dock ingen polisanmälan att göras.

– Det är inte kommunen som blivit utsatt, utan enskilda personer. De måste själva avgöra om de vill polisanmäla eller inte. Sedan stöttar vi dem i det beslut de fattar, säger han till Hallandsposten.

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum