×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Klart med ny direktör i Blekinge

2011-02-18, Tidningenvision.se

Peter Lilja blir ny landstingsdirektör i Blekinge. Den viktigaste uppgiften blir att ta tag i underskottet på 200 miljoner kronor.

Enligt ett pressmeddelande har Peter Lilja visat att han är bra på att driva förändringsarbete. I sin nuvarande roll som servicedirektör i Landstinget Blekinge har han genomfört ett effektiviseringsarbete. Under två år har kostnaderna för service minskat med 50 miljoner kronor.

Nu är förhoppningen att Peter Lilja ska få landstingets ekonomi i balans.

– Med tanke på landstingets allvarliga ekonomiska läge var det viktigt att snabbt rekrytera en ny landstingsdirektör. Peter Lilja är en omvittnat duktig chef och jag är mycket glad att han har tackat ja, säger landstingsstyrelsens ordförande Kalle Sundström (S).

Peter Lilja har arbetat i Landstinget Blekinge i 25 år.

– Jag tror att jag har rätt förutsättningar för att klara uppdraget. Jag tror också att det går att förbättra ekonomin och samtidigt kunna erbjuda blekingarna en god vård av hög kvalitet. Hade jag inte trott på det hade jag inte tackat ja till jobbet, säger han i ett pressmeddelande.

Sara Pramsten

sara.pramsten@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum