×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kommun bygger hus till fladdermus

2011-12-08, Tidningenvision.se

Först var det bara några stycken. Men snabbt blev de 500. Fladdermössen som invaderat en familjs hem i Sölvesborg har nu fått en egen villa av kommunen.

I somras fick en familj i Sölvesborg objudna hyresgäster och situationen med de över 500 fladdermössen blev ohållbar. Men kommunen kunde inte sanera deras hus eftersom fladdermöss är fridlysta.

-Det här har varit en svår fråga att lösa och den har sysselsatt oss ett tag, säger Helen Gårner, miljösamordnare, till Radio Blekinge.

Lösningen blev ett alldeles eget litet hus med isolering, takpannor och brädor från deras tidigare boende. Nu hoppas både kommunen och familjen att fladdermössen ska hitta till sin nya adress i närheten av deras gamla boende.

-Vi är inte säkra. VI vet inte om de går på lukt eller ljud, men vi har satsat på lukt och hoppas att de ska hitta till sitt nya hem, säger Helen Gårner till radion.
 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum