×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ingen julklapp när nämnden går back

2011-12-01, Tidningenvision.se

Personalen på vård- och omsorgsförvaltningen i Ludvika får ingen julklapp i år. Men kollegorna på tekniska förvaltningen får jultallrik och blommor.

Vård- och omsorgsförvaltningen i Ludvika går back med 22 miljoner och har därför inte råd att ge sina anställda någon julklapp. Förra året fick de anställda ett set med ryggsäck och bag som kostade förvaltningen totalt 300 000 kronor.

- Jag tycker att det är ledsamt att vi måste dra in det, men jag kan inte försvara inköp av julklappar när vi går 22 miljoner back, säger Margareta Karlsson, förvaltningschef, till Dalarnas Tidningar.

På tekniska förvaltningen har man lyckats hålla budgeten och där bjuds de anställda på jultallrik. Maino Wohlfeil, Kommunals ordförande i Ludvika, tycker att kommunen ska ta fram en policy som gäller för alla förvaltningar.

- Får några äta julmat ska alla få göra det, får några julklapp ska alla få det. Men där är vi inte än, säger hon till tidningen.
 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum