×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Carema ska skatta mer av vinsten i Sverige

2011-12-13, Tidningenvision.se

Vinster från Carema Care ska beskattas i Sverige. Det lovar det kritiserade vårdföretagets ägare som också ber brukare och anhöriga som fått utstå dålig vård om ursäkt.

Caremas ägare, riskkapitalbolagen Triton och KKR, har kritiserats för att genom interna lån med höga räntor sänka vinsten och därmed komma undan skatt i Sverige. Nu ska det förändras, enligt riskkapitalbolagen.

Ett aktieägarlån på drygt 4 miljarder som Triton och KKR gett till Ambea-koncernen, där Carema Care ingår, ska nu omvandlas till aktiekapital, skriver Magnus Lindquist och Henrik Kraft, företrädare för Triton respektive KKR, i en helsidesannons i Dagens Nyheter.

Flera av händelserna på Caremaboenden som återgivits i media är felaktigt beskrivna, men det har också begåtts misstag, menar Kraft och Lindquist. Därför ber de i annonsen drabbade om ursäkt.                                                                                             
 

Oscar Magnusson

oscar.magnusson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum