×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Anna Egonssons flyttkarusell

2011-12-05, Tidningenvision.se

Landstinget Kronoberg gjort ett flertal större omorganisationer på senare år. Anna Egonsson, som i dag arbetar på utvecklingsavdelningen, har packat ner sina jobbpinaler i flyttkartonger vid ett flertal tillfällen.

”Efter att ha arbetat som läkarsekreterare och avdelningschef på Ljungby lasarett sökte jag 2007 jobb som vårdinformationssystemsamordnare, en så kallad VIS-tjänst, inom länssjukvården.

Jag arbetade mot de båda lasaretten, Ljungby och Växjö. Sedan beslutade man att lägga ner länssjukvården och i stället ha en centrumorganisation. Jag blev hastigt flyttad till landstingets kansli i Växjö.

Under något halvår hade jag inget eget skrivbord när jag kom till Växjö, utan fick sätta mig med min bärbara dator där det fanns plats. Det var lite galet, ganska frustrerande. Fast alla nya arbetskompisar var jättesnälla och sade att jag gärna fick sitta i deras rum.

Sedan avvecklades hälso- och sjukvårdsavdelningen som jag jobbade på och i stället skapades en utvecklingsavdelning. Vid dessa omorganisationer har jag bytt chef, arbetskamrater och lokaler.

Fast allt har inte varit negativt, jag har träffat otroligt många nya människor och när utvecklingsavdelningen skapades fick jag äntligen en närvarande chef, tidigare jobbade jag direkt under hälso- och sjukhusdirektören som hade mycket att göra. Det är tur att jag är ganska tålig som person, jag lider inte så mycket av att det är lite rörigt.”
 

Karin Warne

karin.warne@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Tipsa oss!

Vad vill du läsa om i Tidningen Vision? Kontakta oss på redaktionen.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum