×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Torbjörn Bredin lämnar SKTF för TCO

2011-08-24, Tidningenvision.se

SKTFs kanslichef Torbjörn Bredin byter jobb och blir kanslichef på TCO. Han tillträder den 1 oktober 2011.

Torbjörn Bredin har ett långt förflutet inom SKTF och har arbetat bland annat som internationell sekreterare och ungdoms- och studerandeombudsman. Sedan 1997 har han varit kanslichef då han efterträdde Boa Ruthström.

I våras gick SKTFs ordförande Eva Nordmark till TCO, nu går alltså Torbjörn Bredin samma väg.

– Det har varit ett mycket svårt beslut, men det är en lockande utmaning att tillsammans med TCOs nya ordförande få vara med och utveckla arbetssätt och verksamhet som gör TCO mer relevant för förbunden och deras medlemmar i framtiden, säger han i ett pressmeddelande.

SKTF har påbörjat rekryteringen av en ny kanslichef. Tills vidare tar biträdande kanslichef, Therese Svanström Andersson, över uppgiften.
 

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum