×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

RFSL kritiserar Örebro kommun

2011-08-01, Tidningenvision.se

För några år sedan var planen att Örebro skulle bli Sveriges främsta HBT-kommun. Men inget har hänt och RFSL går nu till attack mot politikerna.

Riksförbundet för sexuellt likaberättigade, RFSL, i Örebro har vid flera tillfällen lämnat in motioner till kommunen där man föreslår förbättringar för homo-, bi-, trans- och queerpersoner. Samtliga partier i kommunfullmäktige ställde sig bakom en handlingsplan som skulle genomföras i kommunen. Det var ett år sedan och inget har hänt sedan dess.

-Vad vet lärare och kuratorer om hur de ska bemöta en elev som blir trakasserad för sin sexuella läggning när det inte finns en timmes utbildning i HBTQ-frågor. Det handlar om mänskliga rättigheter, säger Pell Uno Larsson, ordförande för RFSL i Örebro till Nerikes Allehanda.

Kommunalrådet Björn Sundin (S) säger till tidningen att han förstår kritiken och är väl medveten om att det finns mycket mer att göra för att kommunen ska blir bättre för HBTQ-personer.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum