×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Politiker fick bakläxa för nedgrävd latrin

2011-08-19, Tidningenvision.se

Han sitter i styrelsen för kommunens företag som sköter avfallshanteringen. Nu har politikern Erik Warg (C) i Gagnef blivit anmäld för att ha grävt ned innehållet i en latrintunna vid sin fäbod.

Dala Vatten och Avfall AB:s styrelseordförande Erik Warg borde kanske veta att han måste anmäla till kommunen om han vill gräva ned latrin i marken vid sin fäbod. Det tyckte i alla fall hans granne som anmälde kommunpolitikerns förehavanden förra veckan till miljö- och byggförvaltningen.

Anmälningen ledde till att Erik Warg tvingades gräva upp skiten och köra det dyngstacken. Det har också väckt en del uppståndelse i kommunen.
- Jag blev chockad. Jag anade inte proportionerna det här skulle ta, säger han till Dalarnas tidningar.

Han hade bekanta som gjort samma sak och trodde att det var tillåtet – vilket det bara är om man anmäler komposteringen till miljö- och byggförvaltningen.

- Det är klart att en ordinarie ledamot ska veta men Erik har fortfarande vårt fulla förtroende, säger Bo Billborn (S), som sitter i samma styrelse, till DT.

Erik Warg kan ha gjort sig skyldig till ett ringa lagbrott men miljö- och byggförvaltningen kommer inte att polisanmäla honom eftersom han grävt upp avfallet.
 
 
 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum