×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Nej till storregion i väst

2011-08-24, Tidningenvision.se

Politikerna i Västra Götaland säger nej. Det blir ingen ny storregion tillsammans med Värmland.

Gruppledarna för de politiska partierna i Västra Götaland och Värmland samlades igår för att ta ställning till om man ska ansöka om att få bilda en storregion. Bland Värmlandspolitikerna finns stöd för ett samgående, men majoriteten av ledamöterna från Västra Götaland sade nej.

– Tiden är i nuläget inte mogen för att faktiskt gå samman, säger Gert-Inge Andersson, regionstyrelsens ordförande i Västra Götaland i en kommentar till beslutet.
Värmland och Västra Götaland har i två år utrett förutsättningarna för att gå samman, bland annat hur det skulle påverka sjukvården, näringslivet och kollektivtrafiken.

– Jag är förstås besviken, det sticker jag inte under stol med. Min uppfattning är att Värmland måste ingå i en större region, säger Tomas Riste (S), ordförande i Region Värmlands styrelse i ett pressmeddelande.

Efter beslutet att inte gå vidare med en ansökan ska man nu istället ta fram förslag till mer samarbete.
 

Mårten Kierkegaard

marten.kierkegaard@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum