×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Mörkt i Övertorneå – hittar inte lysknappen

2011-08-24, Tidningenvision.se

Striderna mellan elbolaget Ekfors Kraft och Övertorneå kommun ska vara över. Men gatlyktorna lyser fortfarande inte. Tvångsförvaltaren hittar nämligen inte strömknappen.

Invånarna i Övertorneå och Haparanda har fått stå ut med släckta gatlyktor flera vintrar på rad på grund av ett elkrig mellan Ekfors Kraft och kommunerna.

Bråket grundar sig i att kommunerna tyckte att bolaget tog ut för höga priser. Det hela urartade när Ekfors Kraft stängde av strömmen till en skola och två vattenverk. Tvisten har flera gånger varit uppe i domstol och nu har en tvångsförvaltare tagit över.

Men tvångsförvaltaren hittar inte strömknappen till gatubelysningen.
– Jag har inte den blekaste aning om varför vägbelysningen inte tänts. Jag forskar i det och söker för fullt någon som kan slå på ljuset, men det gäller att veta var det ska slås på, säger Johan Gullesjö, advokat och tvångsförvaltare till Norrländska Socialdemokraten.

Både han och kommunen arbetar febrilt med att få igång strömmen medan telefonen går varm hos Johan Gullesjö.
– Jag får omkring hundra samtal i timmen, jag gör mitt yttersta för att tända belysningen, säger han till NSD.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum