×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Tjänstemän i Strängnäs polisanmäls

2011-04-07, Tidningenvision.se

Ett antal tjänstemän i Strängnäs polisanmäls av kommunen. De misstänks för oegentligheter i samband med ett vattenledningsbygge.

Det är Strängnäs kommuns hantering av bygget av en vattenledning från Stockholm som har skapat frågetecken. En konsultutredning som Sevab Strängnäs Energi har gjort sedan förtaget tog över avloppsverksamheten från kommunen, har visat att budgeten var kraftigt överdragen, handlingar försvunna och den ekonomiska redovisningen under all kritik.

Kommunens utredare har dock inte funnit några tecken på bedrägeri, däremot flera exempel på misstänkt grovt tjänstefel. Kommunala tjänstemän har handlat i strid mot attestreglementet och inte följt kommunens regler för upphandling.
Därför väljer nu kommunchef Peter Lundberg att polisanmäla härvan kring vattenledningsbygget.

– Vi kan och ska inte heller göra bedömningar om vad som är brottsligt. Det ska rättsväsendet göra, säger han till Eskilstuna-Kuriren.
 

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum