×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Socialarbetare får stöd från utlandet

2011-04-04, Tidningenvision.se

Socialarbetarnas kampanj mot nedskärningar i Stockholms stad, kallad ”Nu bryter vi tystnaden”, har nu fått gehör utanför Sveriges gränser.

Det är EPSU, den europeiska samarbetsorganisationen för offentliganställda i Europa, som i ett brev ger sitt stöd till socialarbetarna i Stockholms stad. ”Precis som andra anställda har ni rätt att ha tillräckligt med personal, tid och resurser både till hjälpbehövande klienter och för att ni ska klara jobbet utan stress”, skriver EPSU, som med brevet vill uppmuntra socialarbetarna i deras kampanj.

EPSU är också nyfiken på hur det går för kampanjen på Facebook. Organisationen vill bland annat veta hur diskussionerna kommer att gå, om det dyker upp förslag till lösningar på situationen och hur man kommer att hantera debatten med allmänheten.

EPSU undrar även hur samarbeten och dialoger med fackliga organisationer, däribland SKTF, ska hållas vid liv, både genom formella möten och via sociala media.

Facebook-kontot ”Nu bryter vi tystnaden” gillas i nuläget av 1221 personer.
 
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum