×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

”Politikerna har tappat greppet”

2011-04-15, Tidningenvision.se

17 verksamhetschefer i Landstinget Blekinge riktar i ett öppet brev hårt riktad kritik mot politikerna. Landstingsledningen beskrivs i som ”kaotisk” och att styrningen har havererat.

Landstingets politiska ledning har beslutat hur man under de kommande två åren ska minska det jättelika underskottet på över 260 miljoner kronor. Planen har tagits av ett flertal konsulter och den förra landstingsdirektionen.

Nu har 17 verksamhetschefer skrivit ett öppet brev där de riktar hård kritik mot politikerna. Bland annat anser de att landstinget blivit en toppstyrd organisation som inte lyssnar på personalen. Bengt Jernby, verksamhetschef för kirurgkliniken, är en av de som skrivit under brevet.

– Jag tycker att brevet ganska tydligt uttrycker ett försök att komma ur den här besvärliga situationen – med en klok dialog, för den tycker vi saknas, säger han till Blekinge läns tidning.
 

Emma Sandell

emma.sandell@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum