×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Örfil på bibliotek internutreds

2011-04-06, Tidningenvision.se

Kulturchefen i Sunne fick nog av stöket på biblioteket och gav en 14-årig pojke ett slag över kinden. Händelsen polisanmäldes och nu har även en internutredning inletts.

Sunnes kommunalråd Ola Persson säger till Sveriges radio att han och kulturchefen Tuula Dajén beklagar händelsen djupt och vill gå till botten med vad som verkligen hände.

– Vi vill att alla människor, inklusive ungdomarna, ska känna sig välkomna till våra offentliga lokaler. Vi behöver möta just de här unga människorna på ett konstruktivt sätt. Vårt ansvar som vuxna är att förstå vad det är för behov ungdomarna uttrycker. Utredningarna får visa oss vilka steg vi behöver ta i övrigt, säger Ulf S Olsson, förvaltningschef för bildningsnämnden till radion.

Efter händelsen har kommunen kallat till föräldramöte med polis, socialtjänst, fritidsledare och ungdomssamordnare. Även kulturchefen har fått det stöd hon behövt.

Emma Sandell

emma.sandell@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum