×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Många vill bli socionomer

2011-04-26, Tidningenvision.se

Många kan tänka sig en framtid som socionom. Socionomprogrammet vid Stockholms universitet var en av de mest sökta utbildningarna till hösten.

Totalt sökte 4509 personer socionomprogrammet vid Stockholms universitet. Det är den nionde mest sökta utbildningen till landets alla över 3000 kurser och program på högskolor och universitet.

Räknar man enbart sökandes förstahandsval, hamnar Stockholms universitets socionomprogram på 15:e plats i popularitet med 933 sökande, alldeles bakom socionomprogrammet vid Göteborgs universitet, som hade 957 förstahandssökande.

Jämfört med förra hösten har antalet förstahandssökande till socionomutbildningar i hela landet ökat något, från 6536 till 6656 personer. Ökningen är dock bara marginell om man jämför med det stora tapp på 19 procent som skedde mellan 2009 och 2010.

Antalet sökande till universitet och högskolor totalt blev rekordhögt, då 346230 ansökningar kom in. Det är två procent mer än året innan.
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum