×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Malmö startar chatt för unga

2011-04-04, Tidningenvision.se

Malmö stad har öppnat en chatt där ungdomar anonymt kan ställa frågor till socialsekreterare. Genom chatten hoppas man kunna nå fler unga som behöver råd och stöd.

Chatten finns på Plattform Malmö där kommunen samlat flera verksamheter som riktar sig till ungdomar och föräldrar som behöver stöd. På Plattform Malmö finns bland annat en samtalsmottagning, familjebehandling, ett stödcentrum för personer som utsatts för brott, och uppsökande verksamhet. Syftet är att det ska vara lätt att söka och snabbt få hjälp i besvärliga situationer.

Det senaste tillskottet är chatten som öppnade idag 4 april. Den som chattar får vara anonym och får direkt kontakt med en socialsekreterare.

– Vi hoppas kunna vara till hjälp i ett tidigare skede. För en del kan det vara lättare att ställa frågor på en anonym chatt. Det är ett försök och vi får se om det är till hjälp för Malmöborna, säger socialsekreterare Gaby Wallström, enhetschef på Malmö stads sociala resursförvaltning.

Mårten Kierkegaard

marten.kierkegaard@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum