Vision 10 år!

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vi firar 10 år som Vision!

I höst är det tio år sedan vi bytte namn och blev Vision. Nu firar vi ett decennium av facklig handlingskraft tillsammans. Hur firar du?

Vi firar 10 år som Vision!

Se vår 10-års show i efterhand

Den 24 september samlade vi över 4000 medlemmar för en digital stand-up då vi tittade tillbaka på den gångna året och skrattade tillsammans. Missade du sändningen kan du se i efterhand på vår Youtube-kanal. 

Tio år med en stark vision

Sveriges mest framåtsyftande fackförbund fyller tio år. Ett årtionde av medlemstillväxt, tunga avtalsförhandlingar, en pandemi och en ständigt återkommande – helt avgörande – fråga: Vill du gå med? Här är historien om Vision.

Möt några av våra förtroendevalda

Ute på arbetsplatser runt om i Sverige kämpar Visions ombud för att förbättra lokala villkor och stötta medlemmar. Möt några av våra 13 000 eldsjälar som brinner för ett mer mänskligt arbetsliv.

Tio år av handlingskraft!

Under de här tio åren som Vision har vi vuxit i facklig styrka varje år och är nu över 200 000 medlemmar! Det betyder att vi får mer och mer inflytande och kan skapa bättre villkor för våra medlemmar - det vi kallar handlingskraft. På vår handlingskraftskarta kan du se exempel på de initiativ vi lyckats med på arbetsplatser runt om i landet.

Till handlingskraftskartan

Det kan du göra för att delta

Är du förtroendevald och vill delta i firandet? Vi har samlat ihop ett gäng förslag på hur du kan engagera dig.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar