×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vi firar 10 år som Vision!

I höst är det tio år sedan vi bytte namn och blev Vision. Nu firar vi ett decennium av facklig handlingskraft tillsammans. Hur firar du?

Vi firar 10 år som Vision!

Digital stand-up show!

Den 24 september firar vi lite extra med en digital stand-up show med Karin Adelsköld på temat pandemi, distansarbete och framtidens arbetsliv. Alla är välkomna så bjud gärna in kollegorna på din arbetsplats. Kom och skratta och fira med oss!

Vi bjuder på firarfika!

Vi hoppas att du vill fira vår tio-årsdag med oss med lite gofika! Därför bjuder vi våra medlemmar på en fikacheck under september månad. Checken finns i Vision-appen under månadens erbjudande.

Dela med dig!

Att vi är taggade på att fira vår födelsedag är tydligt! Men vi vill också få se hur våra 200 000 medlemmar firar runt om i Sverige. Dela en bild på ditt/ert firande på Instagram och tagga #Vision10år så är du med och tävlar om en hotellfrukost för 5 personer.

Tio år av handlingskraft!

Under de här tio åren som Vision har vi vuxit i facklig styrka varje år och är nu över 200 000 medlemmar! Det betyder att vi får mer och mer inflytande och kan skapa bättre villkor för våra medlemmar - det vi kallar handlingskraft. På vår handlingskraftskarta kan du se exempel på de initiatv vi lyckats med på arbetsplatser runt om i landet.

Till handlingskraftskartan

Det kan du göra för att delta

Är du förtroendevald och vill delta i firandet? Vi har samlat ihop ett gäng förslag på hur du kan engagera dig.

Tio år med en stark vision

Sveriges mest framåtsyftande fackförbund fyller tio år. Ett årtionde av medlemstillväxt, tunga avtalsförhandlingar, en pandemi och en ständigt återkommande – helt avgörande – fråga: Vill du gå med? Här är historien om Vision.

Möt några av våra förtroendevalda

Ute på arbetsplatser runt om i Sverige kämpar Visions ombud för att förbättra lokala villkor och stötta medlemmar. Möt några av våra 13 000 eldsjälar som brinner för ett mer mänskligt arbetsliv.

10 saker du (kanske) inte visste om Vision

Kanske kan du redan allt om Vision - men här kommer tio saker vi tror kan överraska dig! 

Har du kollegor som vill vara med i Vision?

Vi älskar att göra skillnad! Och det gör vi bäst när vi är många - då får vi mer att säga till om. Så ställ frågan om medlemskap i Vision till dina kollegor! Under september har vi en finfin kampanj som ger dig och den du värvar en presentcheck på 200 kronor. Dessutom får ni en varsin jubileumspresent - en smart reflexsele.

Läs mer och värva nu!

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum