Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Kundtjänstmedarbetare med headset.

Tipsa om nya medlemmar!

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset! Vi ringer upp alla dina tips och hjälper dem till rätta som nya medlemmar i Vision.

Hur gör jag?

Du kan skicka in tips på flera olika sätt.

  • Använd vårt formulär längre ner här på sidan.
  • Mejla till medlemstipset@vision.se.
  • Om det är du själv som är intresserad av att bli medlem kan du sms:a ”Vision” till 71501 så ringer vi upp!

Vi kontaktar alla tips inom fem dagar.

Varför ska jag tipsa om nya medlemmar?

Som ett av de största fackförbunden för tjänstemän i Sverige kan Vision göra skillnad, både för dig på din arbetsplats och i utvecklingen av framtidens välfärd. Att vi är stora betyder också att vi är det fackförbund som har mest att säga till om när vi ska förhandla kollektivavtal om löner och jobbvillkor. Ju fler vi är desto mer får vi att säga till om!

När ska jag använda Medlemstipset?

Använd Medlemstipset när du vet att en person är intresserad av att gå med i Vision men ännu inte kommit till skott. Personen kanske har frågor om hur övergången från annat förbund fungerar, om försäkringar, om medlemsförmåner eller annat som rör medlemskapet. Då kan Medlemstipset hjälpa till!

Skicka in ditt tips

Jag som tipsar heter
Mitt mobilnummer
Den jag tipsar om heter
Mejladress
Mobilnummer
Yrke
Övrigt
 

 

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar