Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Rabatt på tågresor med SJ

Välj en grönare resa.

Sommarerbjudande: 20 procent rabatt  

Du som är medlem i Vision erbjuds 20 procent rabatt på SJs dagtåg. Reser du i 1 klass eller 2 klass Lugn på SJ Snabbtåg ingår alltid kaffe eller te och reser du före klockan 9 ingår även frukost. Erbjudandet gäller på resor mellan 27 juni–14 augusti 2022. Köp din resa senast 12 juni (kampanjen är förlängd två dagar!).

Så bokar du 

För att få tillgång till sommarerbjudandet behöver du boka din resa via denna länk. Om du vill boka en resa utanför denna period, se ordinarie erbjudande. 

Boka din sommarresa (logga in)

Villkor

Rabatten omfattar inte:

 • SJ Nattåg.
 • Familje- och grupperbjudanden, barn- och pensionärsbiljetter eller på SJs lägsta pris.
 • Sträckor som är belagda med  banavgift/stationsavgift (t ex Arlanda).
 • Andra tågoperatörer.
 • Periodkort/årskort eller liknande kort.
 • I kombination med andra erbjudanden.
 • Moms och bokningsavgift.

Ordinarie erbjudande: 10 procent rabatt 

Ju fler som väljer tåget, desto bättre är det för miljön. Bara cykeln är ett mer klimatsmart transportmedel. Som medlem i Vision får du 10 procent i rabatt på tåg med SJ enligt tabellen nedan:

Biljettflexibilitet

Kan inte ombokas

eller återbetalas

Kan ombokas

Kan återbetalas

SJ:s tåg i 1:a och 2:a klass

10 procent rabatt

10 procent rabatt

10 procent rabatt

Så bokar du

Gäller bokningar av tåg med SJ för upp till nio personer per bokning. Du måste boka din resa via denna länk för att se de röda rabatterade priserna.

Boka din resa (logga in)

Gäller endast resor med tåg. Om du klickar på SJ-loggan eller något annat i toppmenyn hamnar du på SJs ordinarie webbplats och de rabatterade priserna visas inte längre. Klicka då tillbaka eller på länken igen.

Villkor

Erbjudandet gäller för samtliga tåg med SJ. Erbjudandena kan inte kombineras med andra erbjudanden. För att ta del av erbjudandet ska du boka din resa i formuläret som du når via ovanstående länk. Gäller endast för privat bruk.

Medlemsrabatt lämnas inte på:

 • Familj/barn –och grupperbjudanden, eller SJs lägsta pris
 • Sträckor som är belagda med speciell banavgift, t ex Arlanda
 • Andra tågoperatörer
 • Periodkort/årskort eller liknande kort, eller i kombination med andra erbjudanden
 • Biljetter som köps med avresa inom 10 dagar
 • Via resa med djur på nattåg
 • Resa på en del av Resplussträcka som trafikeras av annan operatör (ex länstrafiksträcka)
 • Moms och bokningsavgift.

Påverkas ditt bokade tåg och blir inställt kan du kontakta SJs kundtjänst på 0771-757575 (alla dagar i veckan kl 6-22) och 0771-757555 (mån-fre kontorstider) för att få hjälp.

Är du ännu inte medlem?

Månadens erbjudande

Vision erbjuder dig som är medlem och har Vision-appen unika erbjudanden varje månad.

Mer om månadens erbjudande

Lokala rabatter

Fråga din lokalavdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem i Vision. Det kan till exempel vara rabatter på bio och teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner är vår partner personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter och den rabatt du får genom ditt medlemskap i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar