Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

 • Visions stugor i Tärnaby.

  En av Visions stugor i Tärnaby.

 • Visions stugor i Tärnaby.

  Altan till en av stugorna.

 • Visions stugor i Tärnaby.

  Allrum på nedervåningen.

 • Visions stugor i Tärnaby.

  Kök med matplats.

 • Visions stugor i Tärnaby.

  Sovrum med två sängar.

 • Visions stugor i Tärnaby.

  Sovrum med våningssäng.

 • Visions stugor i Tärnaby.

  Vy över stugbyn.

 • Visions stugor i Tärnaby.

  Skidbacken 300 meter bort.

 • Visions stugor i Tärnaby.

  Vackra omgivningar året runt.

Tärnaby i Västerbotten

Vision har fyra stugor i Tärnaby fjällby. Här finns midnattssol och härlig vandring på sommaren såväl som berömda skidbackar på vintern.

Den 1 oktober 2022 klockan 12 öppnar stugbokningen för säsongen 1 oktober 2022 till 30 september 2023. Först till kvarn gäller.

Boka stugor (logga in)

Om Visions stugor

Tärnaby fjällby ligger vid E12 Blå vägen. Nära stugbyn finns välsorterade affärer, post, bank, kiosker, gatukök och restauranger.

Stugorna är på 46 kvadratmeter och har vardagsrum, kök, toalett med dusch och tre dubbelrum med totalt sex bäddar. Stugorna är välutrustade och det finns kabel-tv, mikro, frys och torkskåp. Ta med egna lakan och handdukar.

Tärnaby på sommaren

I Tärnafjällen får du dubbelt så mycket ljus på sommaren jämfört med nere vid Medelhavet. Här går solen nämligen aldrig ner.

Tärnaby ligger i en vacker fjällnatur och har ett stort utbud av aktiviteter, bland annat

 • grottkrypning
 • guidade vandringsturer
 • rundflyg
 • inblickar i samisk kultur
 • fiske.

Kungen bland vandringslederna är naturligtvis Kungsleden. 45 mil lång vindlar den sig norrut från Hemavan hela vägen upp till Abisko.

Exempel på guidade vandringsturer är grottutflykter till Kåtaviken, glaciärvandring på Oxtindane och blomstervandring till Gieravardo, ett av Sveriges blomsterrikaste fjäll.

Tärnaby på vintern

Nära fjällbyn finns berömda skidbackar som är anpassade till alla åldrar, och även längdspår. Det är 300 meter till skidbacken från Visions stugor. Andra aktiviteter som finns är bland annat skoterturer och fisketurer. Kontakta receptionen för tider.

Hitta till Tärnaby

 • Adress: Stugvägen 10, 12, 16, 38
  Karta (google.se)
 • Koordinater: RT 90: X: 6752056, Y: 1430216
 • Decimal: 60.8789, 14.5202

Resealternativ

 • Via Umeå. Flyg till Umeå och vidare med buss till Tärnaby. 4,5 timmars restid.
 • Flyg från Stockholm. Flyg direkt till Hemavans flygplats.
 • Buss från Stockholm. Ta direktbuss från Stockholm till Tärnaby.
 • Via Östersund. Tåg till Östersund, sedan inlandsbanan till Storuman. Därifrån buss till Tärnafjällen.
 • Bil. Kör inlandsbanan till Mora-Östersund-Storuman och E12 Blå vägen till Tärnaby, eller E:4an och Sollefteå-Åsele-Vilhelmina-Storuman.

Priser för bokning i Tärnaby

Du kan hyra stugorna veckovis från söndag till söndag. Tabellen visar priserna för olika veckor.

Vecka

År

Pris

41-52 2022 3 500 kr
1-6 2023 3 500 kr
7-10 2023 4 500 kr
11-18 2023 5 300 kr
19-24 2023 4 300 kr
25-40 2023 3 500 kr

Inför ankomst och utcheckning

Du hämtar och lämnar nycklarna i ett nyckelskåp på stugan. För PIN-kod behöver du kontakta stugvärden Sahlströms fastighetsservice på 095-41 45 64 eller 076-830 07 77.

Vision har som policy att göra en avresesyn vid avresan.

Om du vill beställa avresestädning ska du kontakta Sahlströms fastighetsservice innan ankomstdatumet. Annars kan vi inte garantera att du kan beställa städningen.

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en förmån via en samarbetspartner till Vision ansvarar vår partner för att hantera dina personuppgifter. De ansvarar också för rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Vem kan bli medlem?

Du kan bli medlem i Vision om du arbetar som tjänsteman inom kommun, region, kyrkan eller bolag med koppling till välfärden.

Vilka kan vara med?

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss