Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Två kvinnor med kaffemuggar sitter vid en busshållplats.

Visions semesterstugor

Som medlem i Vision kan du hyra fina semesterstugor till bra priser. Vi har stugor på fyra orter i Sverige: Gesunda i Dalarna, Klövsjö i Jämtland, Tärnaby i Västerbotten och Hörninge på Öland.

Sverige är ett fantastiskt land med mycket att erbjuda. Varför inte vandra i vackra vildmarksområden, njuta av skidåkning i fjällen eller bara ta det lugnt och lyssna på tystnaden?

Allt detta finns i närheten av de stugor som Vision erbjuder till dig som är medlem.

Så bokar du Visions stugor

Du bokar Visions stugor genom att logga in och använda vår webbokning. Just nu kan du boka stugor för säsongen 1 oktober 2022 till 30 september 2023. Först till kvarn gäller.

Boka stugor (logga in)

Alla stugorna är rökfria, men inte allergisanerade. På varje ort finns en eller flera stugor eller lägenheter med möjlighet att ha med husdjur.

Har du frågor om stugbokningen? Mejla till stugor@vision.se.

Visions semesterstugor

Gesunda i Dalarna

Vision har sex stugor vid vackra Gesundaberget. Nedanför ligger Sollerön och Siljan. Gesundaberget ger möjlighet till cykling med mountainbike, skärmflygning och mycket mer.

Just nu är skidanläggningen och liften vid Gesundaberget stängd. Det går dock att åka längdskidor och finns möjligheter till utförsåkning i närheten.

Stugorna vid Gesundaberget, Dalarna

Hörninge på Öland

Badstränder, fornborg och konserter i Borgholm – det finns mycket att uppleva på Öland. Visions sex stugor ligger i ett lugnt område i Hörninge 5 kilometer från Borgholm och 3 kilometer från Köpingsvik.

Stugorna i Hörninge, Öland

Klövsjö i Jämtland

Visions stugby ligger i Klövsjö i Vemdalen med stora möjligheter till fiske och fjällvandring. Här finns också många sevärda vattenfall. På vintern finns möjligheter till skidåkning nära stugan, både nedförsåkning och längdskidåkning.

Stugorna i Klövsjö, Jämtland

Tärnaby i Västerbotten

I Tärnafjällen har du midnattssol på sommaren och ett stort utbud av aktiviteter som skoterfärder, fiske, guidade vandringsturer och mycket mer. På vintern finns längdspår och berömda skidbackar som är anpassade till alla åldrar i närheten av fjällbyn.

Stugorna i Tärnaby, Västerbotten

Semesteranläggning i Italien

Som medlem i Vision får du också rabatt på TCO:s semesteranläggning i Italien.

Semesterboende i Italien (logga in)

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en förmån via en samarbetspartner till Vision ansvarar vår partner för att hantera dina personuppgifter. De ansvarar också för rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Vem kan bli medlem?

Du kan bli medlem i Vision om du arbetar som tjänsteman inom kommun, region, kyrkan eller bolag med koppling till välfärden.

Vilka kan vara med?

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss