Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Två glada personer med kaffemuggar sitter vid en busshållplats.

Visions semesterstugor

Som medlem i Vision kan du hyra fina semesterstugor till bra priser. Vi har stugor på fyra orter i Sverige: Gesunda i Dalarna, Klövsjö i Jämtland, Tärnaby i Västerbotten och Hörninge på Öland.

Sverige är ett fantastiskt land med mycket att erbjuda. Varför inte vandra i Europas största obrutna vildmarksområde? Njuta av fantastisk skidåkning i fjällen? Hälsa på hos tomten i Tomteland, ta en lugn paddeltur på spegelblankt vatten eller testa forsränning? Eller bara ta det lugnt och lyssna på tystnaden?

Allt detta finns i närheten av de stugor som Vision erbjuder till dig som är medlem.

Så bokar du Visions stugor

Den 1 oktober 2022 klockan 12 öppnar stugbokningen för säsongen 1 oktober 2022 till 30 september 2023. Först till kvarn gäller.

Boka stugor (logga in)

Alla husen är rökfria, men inte allergisanerade. I varje område finns en eller flera stugor eller lägenheter med möjlighet att ha med husdjur.

Har du frågor om stugbokningen? Mejla till stugor@vision.se.

Visions semesterstugor

Gesunda i Dalarna

Vision har sex stugor vid vackra Gesundaberget. Nedanför ligger Sollerön och Siljan. Gesundaberget ger möjlighet till cykling med mountainbike, skärmflygning och mycket mer.

Just nu är skidanläggningen och liften vid Gesundaberget stängd. Det går dock att åka längdskidor och finns möjligheter till utförsåkning i närheten.

Stugorna vid Gesundaberget, Dalarna

Hörninge på Öland

Badstränder, fornborg och konserter i Borgholm – det finns mycket att uppleva på Öland. Visions sex stugor ligger i ett lugnt område i Hörninge 5 kilometer från Borgholm och 3 kilometer från Köpingsvik. I början av hösten hålls årligen en populär skördefest. 

Stugorna i Hörninge, Öland

Klövsjö i Jämtland

Visions stugby ligger i Klövsjö i Vemdalen med stora möjligheter till fiske och fjällvandring. Här finns också många sevärda vattenfall. På vintern erbjuds fin skidåkning 400 meter från stugan. Totalt finns 30 liftar och 53 nedfarter (liftkortet gäller i hela Vemdalen). Elljusspår finns också. 

Stugorna i Klövsjö, Jämtland

Tärnaby i Västerbotten

I Tärnafjällen har du midnattssol på sommaren och ett stort utbud av aktiviteter som skoterfärder, fiske, guidade vandringsturer och mycket mer. På vintern finns längdspår och berömda skidbackar som är anpassade till alla åldrar i närheten av fjällbyn.

Stugorna i Tärnaby, Västerbotten

Semesteranläggning i Italien

Som medlem i Vision får du också rabatt på TCO:s semesteranläggning i Italien.

Semestererbjudandet i Italien (logga in)

Månadens erbjudande

Vision erbjuder dig som är medlem och har Vision-appen unika erbjudanden varje månad.

Månadens erbjudande

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner är vår partner ansvarig för hanteringen av dina personuppgifter och rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar