Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Tärnaby i Västerbotten

Vision har fyra stugor i Tärnaby fjällby. Midnattssol och härlig vandring på sommaren och berömda skidbackar på vintern.

Boka stugor (logga in)

Om Visions stugor

Tärnaby fjällby ligger vid E12 Blå vägen. Välsorterade affärer, post, bank, kiosker, gatukök och restauranger finns nära stugbyn.

Stugorna är på 46 kvm och har vardagsrum, kök, WC med dusch och tre dubbelrum med totalt sex bäddar. Stugorna är välutrustade och det finns kabel-TV, mikro, frys och torkskåp. Lakan och handdukar medtages.

Se fler bilder

Tärnaby på sommaren

I Tärnafjällen på sommaren får du dubbelt så mycket ljus jämfört med vad du får nere vid Medelhavet. Här går solen nämligen aldrig ner. Tärnaby ligger i en vacker fjällnatur och har ett stort utbud av aktiviteter som grottkrypning, guidade vandringsturer, rundflyg, inblickar i samisk kultur, fiske och mycket mer. Kungen bland vandringslederna är naturligtvis Kungsleden. 45 mil lång vindlar den sig norrut från Hemavan hela vägen upp till Abisko. Exempel på guidade vandringsturer är grottutflykter till Kåtaviken, glaciärvandring på Oxtindane och blomstervandring till Gieravardo, ett av Sveriges blomsterrikaste fjäll. Gör din semester till ett äventyr!

Tärnaby på vintern

Nära fjällbyn finns berömda skidbackar som är anpassade till alla åldrar. Där finns även längdspår, affärer, post, bank, kiosk och restaurang. Det är 300 meter till skidbacken från Visions stugor. Övriga aktiviteter är bland annat skoterturer och fisketurer. Kontakta receptionen för tider.

Hitta till Tärnaby

Adress: Stugvägen 10, 12, 16, 38 Karta
Koordinater: RT 90: X: 6752056, Y: 1430216
Decimal: 60.8789, 14.5202

 • Flyg till Umeå och vidare med buss till Tärnaby, 4,5 timmars restid.
 • Flyg från Stockholm-Hemavans flygplats.
 • Direktbuss Stockholm-Tärnaby. Lapplandspilen är en nattbuss med sovfåtöljer. Upplysningar 095 13 33 71.
 • Tåg till Östersund. Inlandsbanan till Storuman. Därifrån buss till Tärnafjällen.
 • Bil. Kör inlandsbanan till Mora-Östersund-Storuman och E12 Blå vägen till Tärnaby eller E:4an och Sollefteå-Åsele-Vilhelmina-Storuman.

Priser, bokning och kontakt

Vecka

År

Pris

25-52 2021 3 200
1-6 2022 3 350
7-10 2022 4 200
11-18 2022 5 000
19-24 2022 4 200
25-51 2022 3 350

Stugorna hyrs ut söndagsöndag.

Nycklar, avresesyn och utcheckning

Nycklar hämtas och lämnas i ett nyckelskåp på stugan. För PIN-kod kontakta Sahlströms fastighetsservice, 095 41 45 64 eller 076 830 07 77.

Visions policy är att göra en avresesyn vid hyresgästens avresa. Nycklar ska återlämnas vid utlämningsstället.

Bokning av Visions stugor och lägenheter

 • Stugorna hyrs ut veckovis (Tärnaby: söndagsöndag.
 • Alla Visions stugor bokas via webben. Här kan du själv söka lediga veckor, samt boka och betala med kort (du kan bara boka hela veckor, och minst en vecka i förväg).
 • Anmälan är bindande från det att handpenning/förskott erlagts.
 • Om en allvarlig händelse inträffat (t ex sjukdom) kan avbokning göras vid uppvisande av intyg, senast dagen före ankomst. Då behöver endast handpenningen erläggas. Vid övriga avbokningar debiteras förskottet/handpenningen vid avbokning fram till 30 dagar före ankomst, 50 procent av hyran fram till 15 dagar före ankomst; därefter hela beloppet.

Allmänna hyresvillkor

 • Städning ska utföras innan avfärd, du kan antingen göra detta själv eller köpa tjänsten. 
 • För att beställa städning, kontakta Sahlströms fastighetsservice, 095 41 45 64 eller 076 830 07 77. Möjlighet till beställning av städning garanteras endast om önskemål om detta meddelas till stugvärden före ankomst. Om egen städning inte utförs eller kan godkännas kommer Vision att ombesörja detta, och debitera dig som hyresgäst.
 • Allt förbrukningsmaterial såsom exempelvis toapapper, kaffefilter och diskmedel förväntas hyresgästen ta med sig. Det finns dock städmaterial och städutrustning för avresestädning.
 • Hyresgästen ansvarar för att stugan, inventarier och utemiljö/växter lämnas i samma skick som vid ankomst. Skadad eller förkommen utrustning ska ersättas.
 • Du som bokar en fjällstuga behöver själv undersöka öppettiderna för närliggande liftsystem den vecka som du hyr. Vision tar inte ansvar för att liften är öppen.

Månadens erbjudande

Vision erbjuder dig som är medlem och har Vision-appen unika erbjudanden varje månad.

Mer om månadens erbjudande

Lokala rabatter

Fråga din lokalavdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem i Vision. Det kan till exempel vara rabatter på bio och teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner är vår partner personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter och den rabatt du får genom ditt medlemskap i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar