×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Visions semesterstugor

Som medlem i Vision kan du hyra fina semesterstugor till bra priser. Vi har stugor och lägenheter på fyra orter; Tärnaby, Gesunda/Mora, Klövsjö/Vemdalen och Hörninge/Öland.

Vi bor i ett fantastiskt land. Varför inte vandra i Europas största obrutna vildmarksområde? Njuta av fantastisk skidåkning i fjällen, utför eller på längden. Ta en simtur, cykla, fiska, skärmflyga, hälsa på hos tomten i Tomteland, ta en lugn paddeltur på spegelblankt vatten eller testa forsränning. Eller bara ta det lugnt och lyssna på tystnaden? 

 

Från och med kl. 12 den 1 oktober 2021 är stugorna öppna för bokning säsongen;

1/10, 2021 - 30/9, 2022. Först till kvarn gäller.

 

Här bokar du stugor (inloggning krävs)

Visions semesterstugor

Gesunda i Dalarna
Vision har sex stugor vid vackra Gesundaberget. Stolliften till toppen gör Gesundaberget leder till en av Sveriges mest besökta utsiktspunkter. På vintern har du skidanläggningen 300 meter från stugan, med fem liftar och nio nedfarter. Nedanför ligger Sollerön och Siljan. Gesundaberget ger möjlighet till för cykling med mountainbike, skärmflygning, m m. OBS. Kontrollera att skidanläggningen är öppen.

Hörninge på Öland  
Badstränder, fornborg och konserter i Borgholm - det finns mycket att uppleva på Öland. Visions sex stugor ligger i ett lugnt område i Hörninge 5 km från Borgholm och 3 km från Köpingsvik. I början av hösten hålls årligen en populär skördefest. Nyrenoverat. Målat och nya möbler.

Klövsjö i Jämtland
Visions stugby ligger i Klövsjö i Vemdalen med stora möjligheter till fiske och fjällvandring. Här finns också många sevärda vattenfall. På vintern erbjuds fin skidåkning, 400 meter från stugan. Totalt finns 30 liftar och 53 nedfarter (liftkortet gäller i hela Vemdalen). Elljusspår finns också. Helrenoverat.

Tärnaby i Västerbotten
I Tärnafjällen har du midnattssol på sommaren och ett stort utbud av aktiviteter som skoterfärder, fiske, guidade vandringsturer och mycket mer. På vintern finns längdspår och berömda skidbackar som är anpassade till alla åldrar i närheten av fjällbyn. Nyrenoverat. Målat och nya möbler.

Alla husen är rökfria, men inte allergisanerade. I varje område finns en eller flera stugor eller lägenheter med möjlighet att ha med husdjur. 

Bokning av Visions stugor och lägenheter

 • Stugorna hyrs ut veckovis.
 • Du kan boka flera veckor om du så önskar.
 • Alla Visions stugor bokas via webben (använd helst Internet Explorer).  Här kan du själv söka lediga veckor, samt boka och betala med kort (du kan bara boka hela veckor, och minst 1 vecka i förväg).
 • Anmälan är bindande.
 • Om en allvarlig händelse inträffat (t ex sjukdom) kan avbokning göras vid uppvisande av intyg, senast dagen före ankomst. Då behöver endast handpenningen erläggas. Vid övriga avbokningar debiteras förskottet/handpenningen vid avbokning fram till 30 dagar före ankomst, 50 % av hyran fram till 15 dagar före ankomst; därefter hela beloppet.

Allmänna hyresvillkor

 • Städning ska utföras innan avfärd, du kan antingen göra detta själv eller köpa tjänsten.  Om egen städning inte utförs eller kan godkännas kommer Vision att ombesörja detta, och debitera dig som hyresgäst.
 • För att beställa städning - kontakta Visions stugvärd på orten. Möjlighet till beställning av städning garanteras endast om önskemål om detta meddelas till stugvärden före ankomst.
 • Allt förbrukningsmaterial såsom toapapper, kaffefilter, diskmedel etc förväntas hyresgästen ta med sig. Det finns dock städmaterial och städutrustning för avresestädning.
 • Hyresgästen ansvarar för att stugan, inventarier och utemiljö/växter lämnas i samma skick som vid ankomst. Skadad eller förkommen utrustning ska ersättas.
 • Du som bokar en fjällstuga behöver själv undersöka öppettiderna för närliggande liftsystem den vecka som du hyr. Vision tar inte ansvar för att liften är öppen.

Italien

Som medlem i Vision får du också rabatt vid hyra av TCO:s semesteranläggning i Italien.

1913 nya medlemmar under september

Vi erbjuder

 • Personlig rådgivning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum