Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Rabatt på träningskort hos Actic

Du som är medlem i Vision får 20 procent rabatt på Actics träningskort. Du kan använda rabatten på ett hundratal anläggningar runt om i landet.

Träna på Actics anläggningar

Actic har över 120 anläggningar runt om i landet, med tillgång till gym och ofta även gruppträning, bad och personlig tränare. Som medlem i Vision får du alltid:

  • 20 procent rabatt på ordinarie årskortspris. Se actic.se för priser och lokalt utbud.
  • 50 procent rabatt på medlemsavgiften.
  • I medlemskapet ingår all träning, utom personlig träning: styrketräning, konditionsträning, gruppträning, spinning, aerobics samt bad och motionssimning (utbudet kan variera mellan anläggningarna. Se actic.se för aktuellt utbud på respektive anläggning).
  • 10 dagars provperiod för den som vill prova på.
  • 2 timmar med personlig tränare vid tecknande av medlemskap.

Actic.se

Rabatten gäller när du köper ditt träningskort på en Actic-anläggning (Ej online) genom att uppge en rabattkod alternativt genom att kontakta thomas.pettersson@actic.se.

Se din rabattkod (logga in)

Träna hemma

På Actic:s onlinetränings-webb får du tillgång till en rad filmade träningsprogram som du kan göra hemma. Här finns bland annat yoga, flexibilitet för seniorer, tabata, familjetabata med mera. Du hittar också en rad kortare instruktionsfilmer med olika övningar som kan vara användbara vid din hemmaträning.

Onlineträning hos Actic (actic.se)

Actic

Månadens erbjudande

Vision erbjuder dig som är medlem och har Vision-appen unika erbjudanden varje månad.

Mer om månadens erbjudande

Lokala rabatter

Fråga din lokalavdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem i Vision. Det kan till exempel vara rabatter på bio och teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner är vår partner personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter och den rabatt du får genom ditt medlemskap i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar