Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Distansarbete

Haninge Kommun, Haninge

Klimatåtgärd

Berätta vad ni har lyckats med!

Logga in och lägg upp initiativ
Vision i Haninge har långt innan pandemin såg fördelarna med distansarbete. Minskat utsläpp, ökad trivsel för våra medlemmar, ökad effektivitet, minskade sjuktal, snabbare återgång till arbete efter en sjukskrivning, minskade kostnader för lokaler med mera, säkra kompetensförsörjningen, ökad tillgänglighet och så vidare… Vision i Haninge har läge drivit på att det ska vara möjligt att våra medlemmar i Haninge kommun ska få arbeta på distans. Vi har därför lämnat olika förslag för att möjliggöra distansarbete på ett säkert sätt. Såsom utrustning för distansarbetsplats, utbildningar, skyddsronder och dialogronder... Vision i Haninge anser att möjlighet till att arbeta distans är ingen rättighet, skyldighet, belöning och eller ingen bestraffning. Det är en möjlighet om förutsättningarna finns. Alla har inte alltid förutsättningarna för det. Medarbetare ska i samråd med sin chef och kolleger behöver skapa sig dessa förutsättningar. Arbetsgivaren Haninge kommun i september 2022 beslutat att permanenta möjlighet till distansarbete. Detta är skolexempel på när samverkan är som bäst!!!
Frågor & svar