Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Intern rörlighet

Vision avdelning 10, Norrköping

Berätta vad ni har lyckats med!

Logga in och lägg upp initiativ

Vi lyfte att problem uppstår, när kontor gjorde olika då intern rörlighet är ett faktum. Vilket lede till ett arbete med samtliga fack och arbetsgivare. Där vi tog fram en tydlig rutin på hur man går tillväga när intern rörlighet inträffar på något kontor. Vi träffades varje fredag under cirka ett halvår innan vi var helt nöjda och nu ska vi följa upp och kanske ändra något som inte känns så bra. Som att vi har ett samverkansavtal så börjar rutinen på APT där chef lägger fram problemet och arbetsgruppen tillsammans ska komma fram till en lösning. Kan man hitta lösningar utan intern rörlighet görs riskbedömningar på det och förändringar sker. Går det mot intern rörlighet blir det MBL. Och sedan följer man en mycket strukturerad rutin. Visst har vi fått rätta in arbetsgivaren till att göra rätt, men då är det skönt med en tydlighet att hänvisa till.

Frågor & svar