Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Extra ersättning i ökad arbetbelastning i covid-19-tider

Region Örebro län, Örebro

Berätta vad ni har lyckats med!

Logga in och lägg upp initiativ

Centralt i Hälso- och sjukvårdens samverkan lyfte något fackförbund att man önskade att arbetsgivaren tackade sina vårdnära medarbetare i någon form för den extra insats många medarbetare gjort under pandemin.

Vision lyfte att det är inte bara är de vårdnära som gjort extra insatser i regionen. Vissa medlemsgrupper, till exempel chefer, it-tekniker, medicinska vårdadministratörer och administratörer, telefonister med fler har verkligen fått ställa om och fått förändrad och ökad arbetsbelastning. Vem sänder brevet ut till patienterna om inställd tid? Vem tar emot patienterna som ringer när telefontiden plötsligt upphört? Vilken yrkesgrupp har löst att man kan ha möten digitalt eller kan arbeta på distans?

Arbetsgivaren gav ett presentkort innan sommaren på 1 000 kronor till alla medarbetare i Region Örebro län som tack för insatserna vid covid-19 .

Frågor & svar