Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Digital träff för skyddsombud

Växjö kommun, Växjö

Berätta vad ni har lyckats med!

Logga in och lägg upp initiativ
Växjö kommunavdelning har alltid fysiska träffar en-två gånger om året med de förtroendevalda. När pandemin slog till, behövde vi ställa om. Vi märkte av ett stort tryck speciellt på våra skyddsombud som helt plötsligt skulle hinna med att ställa om i både arbetet och arbetsuppgifter. Uppdraget blev än mer viktigt och än mer krävande. För att kunna upplysa om viktiga aspekter att ha med sig, skapade vi en digital frukostträff. De anmälda kunde ta sig ner till ett lokalt konditori som vi bokat frukostpaket ifrån. Ordförande överlämnade dem och skyddsombuden tog sig till sina egna arbetsplatser, där de sedan deltog på mötet via Teams. Hela mötet på två timmar spelades in och delades i Teams-kanalen som skapats åt alla våra skyddsombud. På så sätt, kunde de som inte hade möjlighet att delta på utsatt datum, titta på inspelningen när de hade möjlighet och tid. Hela tillfället blev väldigt lyckat och uppskattades av både skyddsombud och styrelse som även de fick tillgång till inspelningen.

Frågor & svar