Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Handlingsplan för tiden efter pandemin

Kalmar Kommun, Kalmar

Berätta vad ni har lyckats med!

Logga in och lägg upp initiativ
Med anledning av den pandemi som drabbat världen under 2020 så är det en hel del som har förändrat verksamheterna inte minst under våren. För Visions medlemmar har det inneburit att väldigt många har tvingats sitta hemma och jobba under lång tid samtidigt som flera av våra medlemmar fått en stor arbetsbörda under en tid inte minst våra chefer. Detta har naturligtvis påverkat våra medlemmars arbetsmiljö. I ett tidigt skede insåg vi att när vi ska gå tillbaka till ett normalläge så är det många medlemmar som kan må dåligt och detta måste tas omhand. Utifrån detta begärde vi att Kalmar kommun skulle upprätta en handlingsplan för hur de ska ta hand om sina medarbetare vid en återgång till mer normala omständigheter. En sådan handlingsplan finns nu i kommunen tack var initiativ från Vision.
Frågor & svar