Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Medlemsluncher med olika teman

Ludvika Kommun, Ludvika

Berätta vad ni har lyckats med!

Logga in och lägg upp initiativ
Vi har under väldigt många år haft medlemsluncher med olika teman. Medlemsluncherna äger rum en gång i månaden och alla blir inbjudna. Ibland får de ta med sig en "icke medlem" till lunchen för att kollegan troligtvis vill gå med i Vision. Teman som vi har haft har varit chefsmedlemmar som ansvarade för HVB-hemmen berättade om sitt jobb, HBTQ -frågor, ett stort dataföretag i staden kom och berättade om sin personalpolitik, en man kom och berättade hur är det att kämpa mot cancern och ändå ha livsgnistan kvar samt värdet att träna på gymmet flera gånger i veckan i samband med sjukdomen, en medlem berättade om sitt jobb på AME och samarbetet med olika företag i kommunen där de arbetslösa får en chans att komma ut i arbetslivet m.m.
Frågor & svar