×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Att göra skillnad är vårt uppdrag

Som medlem i Vision står du aldrig ensam. Våra 13.000 förtroendevalda jobbar för att förbättra dina villkor varje dag. Tillsammans når vi riktiga resultat och formar framtidens arbetsliv.

Att göra skillnad är vårt uppdrag

Handlingskraftskartan

På arbetsplatser runtom i landet har Vision varit med och förbättrat arbetslivet för våra medlemmar, här kan du se ett urval. Klicka på ett län i kartan med en flagga så får du se några exempel på vad vi tillsammans har lyckats driva igenom.

Berätta vad ni har lyckats med!

Logga in och lägg upp initiativ
3 6 2 5 3 1 1 2 6 6 0 5 11 3 13 3 2 1 1 4 1

Tipsa andra att gå med!

Är du redan medlem i Vision? Grattis till ett bra val! Just nu lönar det sig extra mycket att ställa frågan om medlemskap till dina kollegor. Både du och den du värvar får nämligen en presentcheck på 200 kronor!

Värva nu!

Linda har fokus på arbetsmiljön i Växjö

Linda är förtroendevald för Vision Växjö och är skyddsombud på sin arbetsplats. I samband med en omorganisation har hon gjort ett stort jobb med att skapa bra och trygg arbetsmiljö för alla medarbetare. 

Räddade sommartiden i Umeå

När kommunen ville slopa sommartiden ställde Marie upp på Visions sida av förhandlingsbordet.

– Frågor som förmåner och arbetstider tycker jag aldrig att vi ska sluta jobba med.

4000 kr mer i lön till vårdadministratörer

Christine Gustavsson jobbar som vårdadministratör i Valdemarsvik och 2020 lyckades hon och hennes kollegor driva igenom ett glesbygdstillägg på 4000 kr för yrkesgruppen.

Gör skillnad på din arbetsplats!

Genom att engagera dig i Vision kan du påverka på just ditt jobb. Här har vi samlat stöd till dig som har ett uppdrag som förtroendevald eller vill driva frågor direkt som medlem.

Vill du veta mer om Vision?

Är du nyfiken på Vision och vill veta mer om hur vi gör skillnad? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss!

Lämna dina uppgifter