Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Så blir du klimathjälte på jobbet

Inget miljötänk på jobbet? Var hjälten som löser problemet! Miljöengagemanget är stort i många hem, men det är inte alltid man lever som man lär på arbetsplatsen. Vision bjuder på 8 klimatsmarta tips!

  1. Skippa pappmuggen. Använd istället porslin vilket är snyggare, godare och mycket snällare mot miljön.

  2. Släck lampan. Kom ihåg att släcka alla lampor och stänga av all elektronisk utrustning när arbetsdagen är slut.

  3. Skriv ut mindre och använd båda sidorna. Lär dig hur man gör när man skriver ut och kopierar dubbel­sidiga dokument. Tomma baksidor kan användas till anteckningar. Men försök att undvika att skriva ut.

  4. Välj eko-fika. Butikerna är fulla med gott ekologiskt, närproducerat och fairtrade-märkt fika.

  5. Det går lika bra med... kranvatten! Det är ingen hemlighet att flaskvatten inte är bra för miljön. Men visste du att det även är 250 gånger dyrare?

  6. Våga vego. Att äta vegetariskt är gott för både din kropp och planeten.

  7. Skapa en resepolicy. Uppmuntra till tåg framför flyg.

  8. Källsortera mera. Att källsortera behöver inte vara svårt, se över källsorteringen där du jobbar och våga utöka. Det är ett bra sätt att minska avfallskostnaderna.

Visste du att Vision är en Fair Union?

Det betyder bland annat att vi jobbar för en hållbar framtid. Vill du veta mer om Visions miljöarbete och insatser för ett rättvist arbetsliv i Sverige och internationellt kan du kolla in det här:

Vision är en Fair Union

Att vara medlem i Vision betyder alltså inte bara att du får stöd, trygghet och en massa bra förmåner - du bidrar samtidigt till schysta arbetsvillkor i Sverige och internationellt!

Ännu inte medlem i Sveriges snabbast växande fackförbund för tjänstemän inom välfärden? Bli medlem idag – de tre första månaderna är kostnadsfria.

Tänk på att medlemsanmälan bara gäller till Vision, inte till A-kassan Vision. Vill du ha hjälp med att byta till A-kassan Vision från annan a-kassa?

Så går du med i a-kassan (akassanvision.se)

Vision är en Fair Union

Allt vårt rättvisearbete, miljöarbete och internationellt solidaritetsarbete samlas under begreppet Fair Union. Vi vill ha schysta arbetsvillkor för alla, i Sverige och i hela världen. Vår styrka och storlek ger oss inflytande.

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar