Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision samarbetar med Fairtrade

Att handla Fairtrade-märkta produkter är ett sätt att bidra till bättre villkor för anställda i de länder där varorna produceras. Vision är en av Föreningen för Fairtrades medlemsorganisationer. Har ni Fairtrade-märkt på ditt jobb?

Fairtrade-märkt på jobbet

Se till att ni köper Fairtrade-märkt kaffe, te, frukt och choklad på din arbetsplats. Fairtrade uppmuntrar arbetsplatser som serverar Fairtrade-märkt med ett diplom.

Bor du i en Fairtrade City eller Region?

Fairtrade City och Fairtrade Region är en diplomering till kommuner och regioner som engagerar sig för etisk konsumtion. Idag är 49 svenska kommuner, tre regioner och runt 2 000 städer världen över diplomerade. Använd Vision för att påverka din kommun att bli en Fairtrade City eller Fairtrade Region!

Fairtrade City (fairtrade.se)

Fairtrade Region (fairtrade.se)

Etisk upphandling i kommun och region

Det totala värdet av den offentliga upphandlingen i Sverige uppgår till hundratals miljarder. Av det står kommunerna för en stor del. Mycket av det som upphandlas produceras i utvecklingsländer där mänskliga rättigheter ofta kränks under produktionen. Vision tycker att våra skattepengar ska användas på ett sätt som inte kränker mänskliga rättigheter, och ställer sig bakom Fairtrades etiska krav på offentlig upphandling.

Fairtrade och offentliga upphandlingar (fairtrade.se)

Bli Fairtrade-ambassadör

Fairtrade utbildar ambassadörer som på volontärbasis använder sin konsumentmakt och informerar om Fairtrade. 

Vad är en Fairtrade-ambassadör? (fairtrade.se)

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar