Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Engagemangskiosken

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt intresse och dina förutsättningar. Tipsa gärna andra om lyckade aktiviteter ni gjort - det kan du också göra här i engagemangskiosken!

Dela med dig av din aktivitet

Aktuellt just nu

Rätt lön för dig

Rätt lön för dig

Lön, Fika

En fika är ett bra sätt för snacka om hur förutsättningar, utveckling och lön hänger ihop. Köp gott fikabröd och kör ett soffsnack.

Förbättra chefers förutsättningar med Chefoskopet

Förbättra chefers förutsättningar med Chefoskopet

Chef och ledarskap, Intresseförhandling

Här hittar du underlag som kan hjälpa dig att argumentera för att din verksamhet ska använda verktyget Chefoskopet för att kartlägga och förbättra chefers förutsättningar.

Förkortad arbetstid för äldre personal

Förkortad arbetstid för äldre personal

Avtal, Intresseförhandling

Vill ni ha möjlighet att få förkortad arbetstid för äldre personal med modellen 80-90-100? Här finns argument och saker att tänka på inför en intresseförhandling med er arbetsgivare.

sätt att påverka
aktivitetstips från Visions medlemmar

Vad är engagemangskiosken?

Visa film

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar