Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Två medarbetare fikar.

Varför ska du välja Vision?

Vision är rätt fackförbund för dig som arbetar inom kommun, region, kyrka eller i ett bolag med koppling till välfärden. Våra medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden.

Vision gör skillnad

Vision är ett av de största fackförbunden för tjänstemän i offentlig verksamhet. Att vi är stora innebär att vi har mest att säga till om när vi ska förhandla om ditt kollektivavtal, som reglerar din lön och dina arbetsvillkor. Vision kan göra skillnad, både för dig på din arbetsplats och i utvecklingen av framtidens jobb. Vision är partipolitiskt obundna och ingår i TCO.

Vi finns på din arbetsplats

Vision finns på de flesta arbetsplatser och du är automatiskt med i en avdelning eller klubb. Dina lokala fackliga företrädare är experter på din arbetsplats. Vill du förändra något på ditt jobb som gäller till exempel arbetsmiljö eller andra villkor är Vision rätt plattform för dig.

Många förmåner i medlemskapet

Vision erbjuder löne- och karriärsamtal, en av marknadens vassaste inkomstförsäkringar och många andra medlemsförmåner – till exempel rabatt på träningskort, tidningsprenumerationer eller våra populära semesterstugor.

Vad kostar det att bli medlem?

Visions medlemsavgift grundas på din inkomst.

Medlemsavgifter i Vision

Tänk på att medlemsanmälan bara gäller till Vision, inte till A-kassan Vision. Vill du byta till A-kassan Vision från en annan a-kassa kan du läsa mer på A-kassan Visions webbplats.

Så byter du a-kassa (akassanvision.se)

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss