Vision är fackförbundet för dig som leder och administrerar arbetet inom kommun, region, kyrka eller bolag i välfärden.

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Få ut mer av ditt arbetsliv

Vision är fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrka eller bolag i välfärden. Tillsammans ser vi till att du får ut mer av ditt arbetsliv.

Få ut mer av ditt arbetsliv

Inkomstförsäkring ingår

En inkomstförsäkring i toppklass ingår i ditt medlemskap i Vision. Den gäller alla anställningar och gäller även om du säger upp dig själv.

Frågor om jobbet?

Vänd dig till oss! Som medlem får du personlig rådgivning om allt som rör ditt jobb, så som lön, arbetsmiljö och rättigheter.

Vill du gå med i Vision?

De flesta som arbetar inom kommun, region, privata bolag och kyrkan kan vara med i Vision. Oavsett om du jobbar heltid eller deltid.

Vi finns med dig genom hela ditt arbetsliv

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Därför erbjuder vi bland annat granskning av dina jobbansökningar, intervjuträning och lönecoachning – helt kostnadsfritt. 

Utvecklas med Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar