×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Månadens erbjudande maj: Föreläsning med Zinat Pirzadeh!

Den 25 maj har du som medlem i Vision möjlighet att ta del av föreläsningen Trams är smart baklänges! med Zinat Pirzadeh. Anmälan sker i appen och det är först till kvarn som gäller!

Trams är smart baklänges! - en givande och omväxlande föreläsning med komikern och författaren Zinat Pirzadeh. I dessa tider behöver vi skratta ihop och få ny energi, välkommen att koppla upp dig till en stund av glädje och skratt men också djupare tankar, från högt till lågt helt enkelt. Zinat har hunnit vara med om mer än de flesta, något som märks i hennes föreläsningar. Här finns både allmängiltiga och komplexa erfarenheter att luta sig emot. Uppblandat med hennes humoristiska sätt att betrakta världen, blir föreläsningen omväxlande och spännande att lyssna till.

När? Den 25 maj kl. 12.10–12.50.

Var? Digitalt via zoom.

Hur? Anmälan sker i Vision-appen under månadens erbjudande. Först till kvarn, det finns ett begränsat antal platser! Anmälan är öppen som längst fram till 20 maj 2021. Föreläsningen är kostnadsfri för Visionsmedlemmar.

Har du en kollega som också skulle kunna vara intresserad av föreläsningen, men som ännu inte är medlem i Vision? Dela denna länk till din kollega, så ringer vi upp och informerar om medlemskapet! Väljer din kollega att gå med i Vision efter att ha blivit uppringd får både du och hen varsin Sverigecheck till ett värde av 200 kr.

Ta del av erbjudandet genom att gå in i Vision-appen och gå in på Månadens erbjudande. Har du inte Vision-appen än kan du ladda ner den via Google Play eller App Store.

 

Ladda ner Vision-appen

För dig som är medlem i Vision!

  • Lönestatistik för ditt yrke

  • Ett unikt erbjudande varje månad

  • Chatta direkt med rådgivare

733 nya medlemmar under maj

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar under sommaren kl 9-17. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Gå till frågeforum