Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Stöd till medlemsdialog

För att stötta medlemmarna inför lönesamtalet har några avdelningar gjort en medlemsaktivitet utifrån LönepeppenAvtalsnätverket i Region Mitt har utvecklat konceptet och vill sprida det som ett gott exempel för att öka Visions handlingskraft och synlighet i samband med löneöversyn. 

Lönepeppen tar ca 45 min – 1 timme att genomföra. Avtalsnätverket har tagit fram nedanstående material till Lönepeppen. 

  • Körschema för Lönepeppen med råd och tips inför upplägget.  Körschema lönepeppen  
  • Powerpointpresentation. Här finner du den som PDF format för att du ska se vad den innehåller, Lönepeppen som PDF
  • FAQ med svar på vanliga frågor om vad lönepeppen är, samt olika tankar om upplägg. 

Vill du som ombud genomföra Lönepeppen så mailar du till centret via vår mailadress: sundsvall@vision.seoch ber att få ta del av powerpointen. I powerpointpresentationen finns föredragsanteckningar och förklarande text till varje bild för att du som ombud ska ha ett stöd. 

Citat från några förtroendevalda som har genomfört lönepeppen 

”Vi har kört lönepeppen i många år inom vår avdelning, det är väldigt uppskattat och många återkommer varje år och hjälper medlemmarna att vara förberedda inför lönedialogen Lotta, Region Gävleborg.  

Lönepeppen ger en bra grund, jag uppskattar att vi får en Powerpoint som vi kan anpassa lokalt. Lön engagerar och vi får många frågor från medlemmar som leder till bättre medlemsdialoger Jessica, Borlänge kommun. 

Nyheter

Till arkivet

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar