×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Arbetslös

Information till dig som är arbetslös i Stockholm.

Du som är arbetslös i Stockholm tillhör Visions allmänna klubb nummer 500.

Du kan vända dig till Vision Direkt för att få rådgivning om allt som berör din situation – lön, utveckling, arbetsmiljö och övriga rättigheter. Du är välkommen att höra av dig om du har idéer eller om du känner dig osäker på något och behöver personlig facklig rådgivning.

Din fackliga service kan du få från oss på Visions center i Stockholm. Här finns ombudsmän som kommer att ta tillvara dina fackliga, sociala och yrkesmässiga intressen som har att göra med din situation.

Visions karriärtjänster

Vill du bli bättre på att skriva cv och ansökan, förbereda anställningsintervjun eller kartlägga din kompetens? Vision ger dig tips, mallar och övningar. 

Granskning av cv och personligt brev

Skicka in ditt cv och personliga brev, och låt en professionell jobbexpert granska dem. Inom 24 timmar får du förslag på förbättringar som ökar dina chanser att få jobbet.

Utveckla ditt jobbbliv med hjälp av expertsamtal och intervjuträning

Ta hjälp av våra rådgivarande experter när du behöver ett bollplank angående ditt jobbliv, ditt jobbsökande, din professionella utveckling eller när du vill träna lite extra inför en intervju. Både karriärsamtal och intervjuträning ingår i ditt medlemskap och du bokar snabbt och enkelt online.

Snabb och professionell bedöming av din LinkedIn-profil

Linkedin har idag samma plats i jobbsökandet som visisitkort och cv hade tidigare. Rekryterare använder Linkedin både för att hitta och kolla upp kandidater. Som jobbsökare är Linkedin ett utmärkt verktyg för att presentera sig och även för att bekanta sig med intressanta arbetsgivare samt skapa kontakter.

Gratis LinkedIN-kurs i fyra steg

Som medlem i Vision  kan du kostandsfritt ta del av ett fyrstegsprogram som hjälper dig att enkelt komma igång med Linkedin. På några dagar går du från nybörjare till en rätt avancerad Linkedin-användare. Vi beskriver hur du kommer igång, hur du jobbar vidare med din profil och hur du utvecklar ditt kontaktnät.

Vi granskar ditt anställningsavtal innan du skriver under

När du får ett nytt jobb ska du få ett anställningsavtal. Om du tycker det är svårt att tolka ditt avtal, eller bara vill ha råd och tips innan du skriver på det, så du kontakta Vision Direkt för personlig rådgivning.

Karriärcoachning

Nyheter

Till arkivet

520 nya medlemmar under juli

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

Engagemangskiosken

Med engagemangskiosken är det lätt att ordna aktiviteter på arbetsplatserna, och att sprida det ni gör till fler.

Vad engagerar dig?

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum