Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Aktuella aktiviteter

Här hittar du aktuella aktiviteter i Stockholm. Bor du i Stockholm och tillhör någon annat center är du välkommen att anmäla dig till våra aktiviteter.

Alla utbildningar sker digitalt. 

Reservation för eventuella ändringar. 

Titta alltid på vision.se/kurser för rätt datum.

2021, vi har satt en verksamhetsplan med mål. Vi kommer därför att arbeta lite annorlunda 2021. Vi har en annan aktivitetsplan mot tidigare år. De datum som finns färdiga kommer att läggas ut varefter här.

Utbildningar hittar du i vårt kalendarium, i två varianter, A4 eller A3. Du hittar dem längst ner under relaterade filer.

 

Vision pausar publika arrangemang som kurser och konferenser

Med hänsyn till det rådande läget och spridningen av coronaviruset ser Vision över de aktiviteter som arrangeras. Vi väljer att pausa samtliga de publika aktiviteter som Visions kansli planerat att genomföra under 2021. Vi planerar nu för att genomföra det digitalt, även om restriktionerna nu släpper.

Vision har respekt för att många av förbundets medlemmar under rådande omständigheter behöver vara på plats i sina ordinarie uppdrag inom välfärden. Att hålla publika arrangemang eller inte är inte unikt för Vision. Precis som många andra organisationer följer förbundet den utvecklig som sker noga och kommer löpande ompröva och överväga beslutet att pausa publika arrangemang.

2021

Med reservation för ändringar. Datum kan komma att ändras.

Oktober

 • 1/10 Extra möte med samordningsgruppen i Stockholm
 • 6-8/10 Digitalt årsmöte för Vision
 • 20/10 Bootcamp för förtroendevalda
 • 20/10 Träff för chefsföreträdare i Stockholm och Västerås
 • 29/10 Chefsseminarium, tillfälle 1, Det svåra samtalet 

November

 • 11/11 Möte med samordningsgruppen i Stockholm
 • 11/11 Socialarbetardagen
 • 18/11 Chefsseminarium, tillfälle 2, Det svåra samtalet 
 • 18/11 Dreamteam
 • 19/11 Tematräff Framtidens arbetsliv 2021 - Ett fortsatt digitaliserat arbetsliv för Svenska kyrkan och Ekumeniska
 • 26/11 Tematräff Framtidens arbetsliv 2021 - Ett fortsatt digitaliserat arbetsliv för ombud på de privata avtalen

December

 • 2/12 HÖK-forum för Kommunavdelningar/klubbar och avdelning/klubbar inom Sobona som tillämpar avtalet HÖK/AB och avdelningar/klubbar inom Sobona som kommer tillämpa HÖK/AB från 1/1 2022

Med reservation för ändringar. Kontrollera alltid datum i Visions nationella kalender, där du kan söka bland aktiviteter i hela landet och anmäla dig direkt om du är inloggad.

Nyheter

Till arkivet

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

2022 nya medlemmar under november

Allt det här får du:

 • Löne- och karriärcoachning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

 • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum