×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Förmöte 3-4 september

I slutet av september är det dags för förbundsmöte. Innan dess anordnar vi i region Syd ett förmöte där du som förtroendevald har möjlighet att diskutera de frågor som ska hanteras på förbundsmötet.

Du som är ordinarie eller ersättare till Visions förbundsmöte, eller är representant från en klubb eller avdelning i din region är varmt välkommen till Visions förmöte.

På förmötet kommer vi att ägna tiden åt förberedelser och genomgång inför de diskussioner och beslut som ska fattas på Visions förbundsmöte. Det vi kommer att ta upp är:

  • Så här går det till på ett förbundsmöte, syfte, former och arbetsordning. Vi tränar!
  • Vi bygger Vision - nu tar vi nästa steg
  • Rapport från valutskottet
  • Diskussion om värdegrund, motioner och Visions ekonomi
  • Visions kommunikationsstrategi

Förmötet är till för att ni som är ordinarie ombud ska komma väl rustade till Visions förbundsmötet som äger rum 26-28 september 2014 i Gävle. Och att övriga deltagare ska ha chansen att delta i diskussionerna och påverka framtida beslut.

Tid
34 september 2014. Det kommer att vara två heldagar med start cirka klockan 10 dag 1, och avslutning cirka klockan 15 dag 2.
Ett detaljerat program med exakta tider kommer tillsammans med bekräftelsen.

Plats
Ronneby Brunn

Anmälan
Du anmäler dig via denna länk! En bekräftelse kommer efter sista anmälningsdagen som är den 4 augusti.
Kan du tänka dig att dela rum med någon får du gärna skriva det i anmälan.

Nominering centrala valutskottet
Centrala valutskottet består av sju ledamöter som väljs vart fjärde år. Nu är det dags för val och avdelningar och klubbar i regionerna har möjlighet att nominerar ledamöter till valutskottet. Valen görs på förmötena och bekräftas på förbundsmötet.
- Nomineringsblanketten (pdf)
- Så här fungerar Visions valutskott (pdf)

Kontakt
Har du frågor eller funderingar, eller om du behöver hjälp med transport från och till centralen i Ronneby går det bra att kontakta Susanne Kroon, e-post susanne.kroon@vision.se eller telefon 040-664 21 87.

Nyheter

Till arkivet

1067 nya medlemmar under oktober

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

Engagemangskiosken

Med engagemangskiosken är det lätt att ordna aktiviteter på arbetsplatserna, och att sprida det ni gör till fler.

Vad engagerar dig?

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum