Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Samordningsgruppen i område norr

Varje område i Vision har en samordningsgrupp vars uppgift är att fungera som länk mellan tjänstemän och förtroendevalda i området.

Samordningsgruppen väljs digitalt vartannat år, och består av ledamöter från olika avtalsområden, förbundsstyrelsen och centrala valutskottet.

Gruppen ger stöd till centret och agerar bollplank åt verksamhetschefen på det centret som leder gruppen.

Samordningsgruppen är ett forum för att öka dialogen inom förbundet och ska bidra till ökad transparens, informationsutbyte och samsyn inom Vision.

 Samordningsgruppens roll och uppdrag

 • Gruppen fungerar som en länk mellan tjänstemän och förtroendevalda.
 • Gruppen representerar sitt avtalsområde och även län. Är en länk till respektive avtalsområde, inför och efter samordgningsgruppens möte.
 • Gruppen är ett bollplank till verksamhetschegen och ger stöd till centret.
 • Medverka i förankring av och dialog om förbundsstyrelse- och förbundsmötesbeslut.
 • Bidra till att förbundsstyrelse- och förbundsmötesbeslut genomförs.
 • Gruppen är ett forum för att öka dialogen inom förbundet och bidra till ökad transparens, informationsutbyte och samsyn inom Vision.
 • Genom ett tätt och öppet samarbete mellan tjänstemän och förtroendevalda bidrar vi bokstavligen till att göra varandra bätte och ytterst nå ett bättre resultat för medlemmarna.
 • Vid behov ingå i centrets konfliktgrupp.

Nyheter

Till arkivet

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

2001 nya medlemmar under november

Allt det här får du:

 • Löne- och karriärcoachning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

 • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum