Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Verksamhetssamtal 2021

Här hittar du information om årets verksamhetssamtal för Visions center i Linköping och Visions center i Stockholm.

Se filmen om verksamhetssamtal.

 

Om årets verksamhetssamtal

Visst vore det toppen om det där man måste göra kunde göras lite smidigare och under mer lättsammare former?

Varje år har vi på centret i uppdrag att hålla verksamhetssamtal med aktiva styrelser ute i vårt område, och inför verksamhetssamtalet för 2021 bestämde vi att vi behöver tänka lite nytt och göra om det till en dialog som känns rimlig och relevant.

Hen som är ordföranden i din styrelse är den som är mottagare av vår nya digitala enkät för verksamhetssamtal. Förslagsvis sätter ni er tillsammans på ett styrelsemöte där ni gemensamt svarar på frågorna och skickar in ett gemensamt svar. Frågorna handlar om er verksamhet och hur ni arbetar med Visions hjärtefrågor och mål, utifrån just era förutsättningar.

Det är viktigt att veta att inga svar är fel eller konstiga på något sätt. Det är en del i Visions hela verksamhet att känna till hur olika styrelser arbetar och förstå att ni gör det på olika sätt. Tack vare era svar så ökar förutsättningarna att kunna förse er med adekvat stöttning och utveckling av verksamheten.

/Visions center i Stockholm och Linköping.

Nyheter

Till arkivet

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

200 nya medlemmar under december

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar